Interieuradvies

Wat kan ik als interieurstyliste voor jou betekenen?

Ik weet het: het is niet eenvoudig om van je huis een Hippe & Fijne plek te maken. Maar ik ben er om je te helpen en je interieuradvies te geven! Voor het stylen van een event, het adviseren bij een mooie woonkamer, of het decoreren van een werkplek & Zo!

Hoe ik dat doe? Simpel. Ik breng jouw persoonlijke wensen in studio hip&zo! interieuradvieskaart. Ik ontwerp een passend en betaalbaar interieuradvies. En ik help je bij het stylen & de aankopen. Resultaat: een interieur of event waar je blij van wordt.

Bekijk hieronder de verschillende interieuradviesmogelijkheden.
Of neem even contact met me op voor een op maat gemaakt advies.

1. Online Interieuradvies

Heb jij behoefte aan tips, inspiratie en concrete adviezen om jouw woonkamer, slaapkamer, hal of een andere ruimte in huis een sfeervollere uitstraling te geven? Zeker nu we in deze tijd van de corona crisis veel thuis zitten is een fijne woonomgeving zo belangrijk. Ook heb je wellicht wat meer tijd om met je woning aan de slag te gaan en kriebelt het om de muren te schilderen, dat oude kastje op te knappen of lekker te gaan (online) shoppen voor woonaccessoires?

Ik kan je helpen door middel van een online interieuradvies. Wat houdt dit in? Van te voren mail ik je een vragenlijst over jouw woonstijl en interieurvragen. Ook vraag ik je een aantal foto's en eventueel een plattegrond toe te sturen. Vervolgens plannen we een telefonisch of video gesprek. In één uur ga ik al je interieurvragen beantwoorden en help ik je op weg met allerlei tips, leuke shopadresjes, styling adviezen etc. 

Vervolgens kan jij aan de slag om een fijn huis te creeeren!

De kosten hiervoor bedragen €65,- incl btw. 

Heb je interesse, bel, mail of app me dan even! 

2.Interieuradvies aan huis

Wat houdt interieuradvies aan huis in?

Er mist iets in huis, maar je weet niet wat. Of de meubels zijn prima, maar je krijgt nét niet de juiste sfeer. Zo opgelost: ik kom bij je langs voor een interieuradvies aan huis. Samen bespreken we jouw vragen en ik geef je direct een interieuradvies. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een meubelindeling, kleur op de muur, of hoe je nou toch een leuk kinderhoekje in de woonkamer kan creeëren. Dit interieuradvies duurt ongeveer 2 uur, zodat jij daarna direct aan de slag kunt met mijn advies!

Een interieuradvies aan huis is mogelijk vanaf €225,-. (afhankelijk van het aantal ruimtes en specifieke wensen) Ik kom 2 uur bij je thuis en je ontvangt per mail een samenvatting van alle gegeven adviezen. 

Heb je interesse in een interieuradvies aan huis?

Neem dan zeker even contact met me op.

3. Basis interieuradvies

Is onderstaande herkenbaar voor jou?

 • Je bent blij, want je gaat samenwonen, maar jij en je partner hebben een totaal verschillende smaak
 • Je vindt veel woon ideeën leuk, maar het lukt niet om ze op een goede manier te combineren?
 • Of je gaat je huis vernieuwen, en bent op zoek naar een hip, betaalbaar en verfrissend advies?

Dan is een basis interieuradvies iets voor jou!

Hoe ga ik je helpen met dit interieuradvies?

Ik kom bij je langs om de ruimte te bekijken. We bespreken jouw wensen en voorkeuren. Daarna ga ik voor je aan de slag om een passend interieuradvies uit te werken. Dit kom ik bij je thuis presenteren en bespreken, zodat je er daarna zelf mee aan de slag kan. Het is een interieuradvies dat in overleg wordt samengesteld en onder andere kan bestaan uit eenstudio hip&zo! interieuradvies aan huis Den Bosch en omgeving

 • Intakegesprek bij jou thuis
 • Sfeer moodboard
 • Kleur- en materialenplan
 • Advies meubilair met shoppinglist
 • Advies accessoires met shoppinglist
 • Advies verlichting met shoppinglist
 • Advies raamdecoratie
 • Advies maatwerkmeubels
 • Plattegrond op schaal
 • Adviesgesprek bij jou thuis

Natuurlijk bespreken we vantevoren waar jij precies behoefte aan hebt en wat ik voor je uit zal werken.

Een basis interieuradvies is mogelijk vanaf € 425,- incl. btw. (de prijs is afhankelijk van de ruimte en specifieke wensen).

4. Compleet Interieuradvies

Heb je onlangs een nieuwbouwhuis gekocht of gaan jullie het huis flink verbouwen? Vind je het lastig voor te stellen hoe de ruimte eruit komt te zien? Dan kan een compleet interieuradvies iets voor jou zijn. 

Een compleet interieuradvies is vergelijkbaar met een basis interieuradvies, met het belangrijkste verschil dat ik digitale 3d impressies van de gehele ruimte maak. 

De kosten voor een compleet interieuradvies gaan vanaf €825,- euro incl btw. (de prijs is afhankelijk van de ruimte en specifieke wensen).

 

 

© 2018 - 2023 Studio Hip en Zo! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel