Wie is het gezicht achter Studio Hip & Zo!studio hip&zo! wie ben ik?

Hoihoi,

Ik ben Lisanne, oprichtster van Studio Hip & Zo! Krijg jij wel eens kriebels in je buik als je leuke interieurs of decoraties ziet? Ik voortdurend!  Na jarenlang twijfelen, heb ik daarom naast mijn werk als Orthopedagoog in 2016 de opleiding tot Interieurstyliste afgerond.​

Studio Hip & Zo! is gestart in maart 2017. Eind 2016 gaf ik namelijk een collega een Hip interieuradvies. Een dag later stonden alle meubels op marktplaats en was er een behanger gebeld.

Sinds die dag inspireer ik, style ik, en laat ik zien dat een interieur Hip & Betaalbaar kan zijn. En als je daar wat hulp bij nodig hebt, dan help ik je graag. Thuis, op het werk, of de styling van een evenement. Want van de juiste omgeving wordt je blij en dat gun ik iedereen.

Eind 2018 ben ik naast mijn werkzaamheden als interieurstyliste ook gestart met een webshop. Ik kom voortdurend leuke interieuritems tegen die ik graag met anderen wil delen. Daarom ben ik mijn eigen webshop gestart, om je nog meer te kunnen inspireren en verrassen. 

Daarmee is de cirkel rond en bied ik voor iedereen een optie om het huis leuker te maken: van artikelen in de webshop waarmee je zelf je huis kunt decoreren, tot zorgvuldig geselecteerde pakketjes sfeer om in 1 keer je huis hipper te maken als je wat moeite hebt om alles goed op elkaar aan te laten sluiten, tot het geven van volledige interieuradviezen en workshops om zelf te leren je huis te stylen.  

​Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot interieuradviezen of heb je interesse in een samenwerking? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

​Lieve groet, 

Lisanne Meens

Studio Hip & Zo!

© 2018 - 2023 Studio Hip en Zo! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel