Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Marlene
  Lisanne heeft ons super geholpen met het kleuradvies van onze keuken, woonkamer en hal!
  Na een flinke verbouwing vonden we het jammer om alles wit te verven, maar kwamen er zelf niet uit welke kleuren we moesten kiezen en hoe toe te passen. Lisanne luistert goed naar je wensen en komt met hele goede ideeën! Niet alleen voor de kleuren op de muren, maar ze gaf ook advies over de kleuren van de gordijnen, tegeltjes, meubels etc. zodat alles een mooi geheel wordt. We kunnen niet wachten tot het klaar is!
 • Geplaatst door Lieke de Man
  Een interieuradviseur op maat! Een dikke 5!! Sterren verdiend. Zo knap en vooral leuk om te zien hoe zij van mijn huisje een sfeervol, gezellig en ook nog ruimtelijker huis weet te maken. Naar al mijn wensen is geluisterd en zelfs ruim binnen het budget gebleven. Zo fijn om alleen maar op een link te hoeven klikken en zo mijn spullen kon bestellen en dat dan alles ook gewoon super goed bij elkaar matcht. Alleen maar positieve reacties van vrienden en familie. Elke dag weer geniet ik er nu van, fijn om op deze manier thuis te komen uit je werk.
 • Geplaatst door Chantal
  Wij hebben gebruik gemaakt van Lisanne haar kleuradvies. Na 3 jaar zoeken naar gezelligheid in onze woonkamer en 5 kleuren verder op de muur moesten we toch maar eens een professioneel iemand inschakelen. Lisanne is een lieve gezellige meid en onderbouwd goed de kleuren die ze uitkiest en waarom dit in je huis past. Heel erg bedankt voor je advies en wij gaan lekker aan de slag...!
 • Geplaatst door Wieneke
  Hoi Lisanne,

  Je hebt ons geweldig geholpen met de keuzes voor het interieur van ons huis. We zijn heel blij met het resultaat. Samenwerken met jou raden we iedereen aan; je bent rustig, luistert goed naar onze wensen, maar komt zelf vooral met goede suggesties en ideeën (waar we zelf nooit aan zouden hebben gedacht). Ook van de vooraf gaande moodboard-workshop heb ik genoten, heel inspirerend.

  Hartelijke groet,

  Wieneke
 • Geplaatst door Laura
  Ik vind het zelf ontzettend leuk om met interieur bezig te zijn, maar kwam er gewoon niet uit. Een brei aan ideeën en het lukte met niet meer om eenheid te creëren met alle verzamelde meubeltjes in de loop der jaren. Lisanne kwam langs, luisterde heel goed naar mijn wensen en gaf precies waar nodig tips en trucs. Even later ontving ik een mooi uitgewerkt plan waarin mijn wensen en smaak en haar aanvullingen en tips verwerkt waren. Ik sta te popelen om het uit te voeren. Lisanne, dank je wel voor je sturing, tips en fijne overzicht! Ik ben meer dan tevreden!
 • Geplaatst door Stef & Wendy
  Wij hebben Lisanne benaderd omdat we in onze woonkamer een nieuw interieur wilden en zelf niet zo goed wisten waar we moesten beginnen. Hoe maak je een juiste indeling, wat past qua meubels bij elkaar, hoe creëer je sfeer en krijgen we ook echt iets nieuws?!

  Lisanne heeft bij de eerste afspraak goed geluisterd naar onze wensen en al meteen goede adviezen gegeven! Daarbij heeft ze onze plannen voor een nieuwe keuken meteen meegenomen en had ze ook nog aandacht voor de hal.

  We zijn erg blij met het mooie interieurplan dat Lisanne in een tweede afspraak presenteerde en uitgebreid met diverse stalen toelichtte. Wat een geweldig totaalplaatje mét een goede oplossing voor onze grote caviakooi. Omdat overal winkels en prijzen bij vermeld staan kunnen zo gaan shoppen :-)

  Lisanne, nogmaals dank voor je fijne advies! We hopen voor de zomer klaar te zijn met ons nieuwe interieur en vinden het leuk als je dan komt kijken naar het eindresultaat.
 • Geplaatst door Diane van Ingen
  Wij zijn erg blij met het advies. We hebben een huis met veel mogelijkheden maar daardoor is het heel belangrijk om de juiste keuzes te maken. Er werd echt geluisterd naar onze eigen ideeën en er werd ons niks 'aangepraat'. We hebben goede tips en adviezen gekregen. Ik kan niet wachten om straks het eindresultaat te zien.
 • Geplaatst door Christel van Veldhoven
  Lisanne is bij ons geweest voor een interieuradvies voor de woonkamer en slaapkamer. Wat een leuke en inspirerende middag was dat! Lisanne kwam met leuke, niet alledaagse ideeën en luisterde goed naar onze woonwensen, ook qua budget.
  Het was nog een extra cadeautje toen de uitwerking via de mail kwam, met daarin alle ideeën, kleuren en producten op papier.
  Kortom, ik kan het iedereen aanraden!!!!
 • Geplaatst door Anna Timmerman
  Wat is het winterposterboek mooi! Vandaag ontvangen en erg blij mee. Leuk dat er een persoonlijk briefje en een attentie bij zat! Ik bestel zeker weer iets bij je.
 • Geplaatst door Inge
  Hi Lisanne, in het verleden al een inspirerende workshop gevolgd wat zich uitte in een nieuwe gang, waar ik helemaal blij mee ben !
  Gisteren bij je de eerste interieur spullentjes gekocht, maar ik weet zeker dat er nog meer volgt. Ontzettend leuke spullen. Thanks en tot de volgende keer!
 • Geplaatst door Annie
  Lisanne, heel veel succes gewenst met de webshop en met al je andere activiteiten op het gebied van interieurstyling.
 • Geplaatst door Ria
  Hoi Lisanne, wat een mooie, inspirerende vernieuwing van je bedrijf. Veel succes gewenst.
© 2018 - 2021 Studio Hip en Zo! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel